Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/dragon/www.sarkanyhajo.hu/inc/func.inc.php on line 430
Szolgáltatásaink - Sárkányhajózás

Magyar Sárkányhajó Szövetség

1118 Budapest, Rodostó u. 11.
Tel: +36 30 9 33 60 94
Fax: +36 1 246 3244
info@sarkanyhajozas.hu

Szolgáltatásaink

Rendezvényszervezés:

Vállaljuk vállalati és céges rendezvények, sportnapok, partner és ügyféltalálkozók teljes körű vízi és szárazföldi rendezését.

Rendezvények fő és mellék programjaként csapatépítő és bemutató versenyek lebonyolítását.

Rendezvényekhez a hajókat (1-12 db), lapátokat, tapasztalt training vezető kormányosokat, a szállítást, szárazföldi és vízi bemelegítést, oktatást és gyakorlást, pálya kitűzést és a verseny-lebonyolítást minden esetben mi biztosítjuk.

A programokhoz helyszíneket ajánlunk, de kívánságra bárhol megrendezzük, ahol megfelelő vízfelület és szárazföldi infrastruktúra áll rendelkezésre.

Igény szerint a résztvevők szállítását, vendéglátást, hangosítást, műsorvezetést, egyéb kísérő programok szervezését is vállaljuk.

A rendezvények annál látványosabbak és hangulatosabbak minél több hajóval rendezzük. Ajánlott hajó szám a résztvevők létszámának ismeretében:

 

2 hajó: min: 20 fo max: 160 fo
3 hajó: min: 30 fo max: 240 fo
4 hajó: min: 40 fo max: 640 fo

Sárkányhajó kölcsönzés:

Hajóinkat, lapátokkal és teljes hozzátartozó felszereléssel, utánfutóval, szállítással és kormányossal együtt adjuk kölcsönbe. Kérje ajánlatunkat!